Doe mee: Club van 100

Stichting Nijlvallei heeft diverse projecten waarvoor geen ‘overhead’ wordt berekend. Alle geld gaat rechtstreeks naar de projecten in Egypte, en ook ons kantoor daar berekent voor die projecten geen kantoorkosten.

Om te zorgen dat we echt helemaal zonder kantoorkosten kunnen functioneren, voor alle projecten, hebben we een CLUB VAN 100 (C100). We zoeken 100 mensen die maandelijks 20 euro overmaken. Als we zo’n groep hebben hoeven we geen overhead te  berekenen. Dit stimuleert anderen dan weer om onze projecten te steunen. End uw geld wordt uiteraard alleen besteed voor de doelen die we als organisatie hebben.

Uw bijdrage van 20 euro per maand zorgt er dus voor dat we onze projecvten kunnen uitvoeren – het geeft wat vastigheid – en het zorgt bovendien dat we veel grotere bedragen ontvangen voor de uitvoering van onze projecten. Dat maakt uw bijdrage aan ons werk dus extra effectief.

Wordt u lid van C100? Prachtig! U zorgt door mee te doen voor de ruggengraat van ons zendingswerk.

Uw maandelijkse bijdrage kan naar:

Stichting Nijlvallei
Bank: NL28INGB0007091574
o.v.v. C100

Wat krijgt u ervoor terug, als lid van onze Club van 100 maandelijks minimaal 20 euro bijdraagt?

  • U gebruikt uw geld op een manier die u aan het hart gaat en waar u echt achter staat.
  • U krijgt elke twee maanden een verslag van alle projecten.
  • Eenmaal per jaar, in november, nodigen we u uit voor een maaltijd en een presentatie van ons werk. Dan kunnen we u allerlei zaken uitleggen die gevoelig liggen in de Arabische wereld en die we liever niet aan papier of de digitale snelweg toevertrouwen.
  • U heeft bovendien het voordeel van de belastingaftrek van uw donatie: we zijn een ANBI.